Piia

Olen 19-vuotias luokanopettajaopiskelija Turun yliopistossa. Olen kasvanut Tarvasjoella pienellä luomutilalla nelilapsisen perheen kuopuksena. Sisaruksista nuorimmaisena olen nähnyt jo peruskouluikäisenä muiden sisarusten kautta, millaista on olla opiskelija, yrittäjä, äiti tai työntekijä. Turkuun muutin neljä vuotta sitten päästäkseni lähemmäs koulua.

Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, luonto, sivistys ja rehellisyys. Yhteiskunnallisia asioita olen seurannut ala-asteen viimeisiltä luokilta lähtien. Politiikan eri puolet olen nähnyt poliittisesti aktiivisten vanhempieni kautta. Olen nähnyt, miten asioita voi kehittää niin kunnan kuin piirin tasolta. Valitettavasti olen myös nähnyt, kuinka avuton tavallinen kansalainen on valtion yhtiön edessä, vaikka olisi tapahtunut asiavirheitä, jopa virkavirheitä.

Näen yhteiskunnan tärkeimpänä tehtävänä toimia ennaltaehkäsevästi. Kaikkien, niin lasten, nuorten, työikäisten kuin vanhustenkin, hyvinvointi on tärkeää turvataksemme tasapainoisen tulevaisuuden. Näen, että muun muassa laadukas päivähoito ja perusopetus ovat keskeisimpiä avaimia luodaksemme entistä parempi ja hyvinvoiva yhteiskunta.

Kiva ja hassu, hyvä piirtämään ja tekemään palapelejä. Nämä oli mun siskon lasten kuvaus musta. Ne halusin nostaa esille, koska olen sivujeni vakavan ja asiakeskeisen sisällön lisäksi siis paljon muutakin. Pikkusisko, tytär, täti, kummitäti, ystävä sekä koirahauvani hölmöilyjen vuoksi joskus hiuksia repivä turkulainen.

Hallanheimo Piia

 

Varsinais-Suomen Keskustanuorten varapuheenjohtaja 2018

Turun kaupungin nimistötoimikunnan jäsen 2017-2019

Varsinais-Suomen Keskustan kansainvälisten asioiden toimikunnan jäsen 2017-2018